Sikeresen elküldte ajánlatkérését számunkra!

Visszaigazoló üzenetet küldtünk megadott email címére.

Költetetés Budapesten

Vélemények a költöztetéseinkről

“Szerettem volna költözni elég szűkös határidővel, de megoldották, amit ezúton is köszönök Laci. Most költöztem először, és könnyűvé tették nekem a költöztetők, segítőkészek voltak, nem lazsáltak. Ha te is költöztetőt keresel Budapesten, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani őket. Köszönöm mégegyszer a segítséget! Üdv Peti”

Peti (Költöztetés Budapesten)

“Költöztető céget keresett cégünk budapesti irodaköltöztetéshez. Az előzetes helyszíni felmérés után pontos elmondták, hogyan fog történni a költöztetés. Az irodánk elköltöztetése sikeresen határidőre elkészült és elégedettek voltunk a végeredménnyel.”

P. Alexandra (Irodaköltöztetés Budapest)

“Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kijöttetek és segítettetek a bútorszállításban. A budaörsi IKEA-ból segítettek elhozni az új szekrénysort és konyhabútort. Meg vagyok velük elégedve, a tehertaxi tarifájuk is teljesen elfogadható volt és jól jött a segítő kéz is a felhozatalnál.”

F. Ágnes (Tehertaxi Budapest)

“Teljes mértékben meg vagyok elégedve a srácokkal. Nagyon precízek voltak, vigyáztak az értékekre, a lakásra, a falakra. Nem volt semmi lazsálás (a legutóbbi költöztetők az előző költözésemből… no komment). Szóval Budapesten én csak őket ajánlanám. Volt egy jó régi bitang nehéz bútorom, azt is felkapták és vitték is. Remélem nem költözöm egyhamar, de ha mégis, akkor ismét titeket kérlek meg!“

D. Zoltán, (budapesti költöztetés)

“Új albérletbe költöztünk novemberben, és nagyon sok mindenünk van, ezért tudtuk, hogy ezzel meg fogunk szenvedni… de szerencsére tévedtünk, mert sokkal gyorsabban ment az egész, mint reméltük. Ezt nektek köszönhetjük Laci, szuper költöztető cég vagytok. Nem kellett ráfeszülnünk a költözésre, a költözés során legyen szó bármiről is, ti mindig segítettetek. Köszönjük!”

Á. Richárd (költöztetés Budapest)

“Budapesti lomtalanításhoz hívtuk a céget. Gyorsan kipakolták az egész lakást és elvittek mindent. Köszönöm”

Nagy János (Lomtalanítás Budapesten)