Irodaköltöztetés Budapest

Sérülésmentes szállítás 100% garanciával

Költetetés Budapesten Ingyenes felméréssel

0 Ft felmérési díj

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk cégének az irodaköltözés előtt

Költetetés Budapesten gyorsan és egyszerűen

Olcsó & Gyors

Olcsó és Gyors irodaköltöztetés Budapesten. Kérjen árajánlatot most!

Költetetés Budapesten

Rugalmas és szakképzett költöztetők

Rugalmas költöztetőink megoldanak minden esetleges problémát

Költetetés Budapesten - Teljes körű garanciával

100% garancia

Költöztető cégünk Budapesten 100% garanciát vállalunk az irodaköltöztetés során

Irodaköltöztetés Budapesten

Gyors és szakképzett iroda költöztetők Budapesten

Az iroda költöztetésnél nagy szerepet játszik az idő. Minél lassabb egy irodaköltöztetés, annál nagyobb a kiesés a cég életében. A dobozolás az egyik kulcs a sikeres költözéshez, mivel a munkatársak mindennapi munkavégzéshez szükséges eszközeit kell zavartalanul ki és bepakolni. Ehhez költöztető cégünk a szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat biztosítani tudunk, hogy semmi se sérüljön meg.

A profi csomagolás másik előnye, hogy több dolgot tudunk elszállítani egy fordulóra, ami Önnek is pénzmegtakarítás.

Költöztető cégünk ezenkívül belföldi költöztetéssel, bútorszállítással, tehertaxizással is foglalkozik. Ha lakásából vagy családi házából szeretne költöztetést Budapesten, akkor ajánljuk figyelmébe budapesti költöztetési szolgáltatásunkat.

Dobozolási & csomagolási tippek iroda költöztetéshez

  • Használjon egyforma nagyságú dobozokat, amivel a pakolási kapacitás megnő.
  • Használjon nagyobb teherbírású dobozokat, mivel a dobozokat egymásra kell majd helyezni a teherautóban.
  • Minden dobozt kellően figyelmességgel zárjon le, és címkézze fel filccel, illetve az irodaköltöztetés során érdemes beszámozni, egy olyan jelölési rendszert használni, ami egyértelművé teszi, hogy az új irodán belül hova kerüljön. Ehhez jó ötlet lehet az új iroda emelet száma és irodaszáma.

Irodaköltöztetők Budapest

Az irodaköltöztetés budapesti irodákban sokrétű lehet. Legtöbb esetben iratokat, számítógépeket, szervergépeket, polcokat, szekrényeket, székeket, virágokat, antik tárgyak, páncélszekrény szállítását és néhány esetben hangszereket, mint pl. zongorát is szállítani kell az új irodába.

Előzetesen mérje fel, hogy melyik tárgyból hány darabot kell elszállítani, ezek közül hány antik tárgy (ezeknek a csomagolása még fontosabb), illetve mennyi a 100 kg feletti tárgy. Érdemes végigjárnia az összes irodahelységet, és feljegyzetelni minél részletesebben a szállítandó ingóságokat. Ha ezt nem szeretné elvégezni, akkor keressen minket bizalommal és költöztető kollégánk egy ingyenes helyszíni felmérés keretében segít Önnek.

Az irodaköltöztetés gyorsaságánál nagy szerepet játszik, hogy az iroda hányadik emeleten található, illetve rendelkeznek-e lifttel. Milyen parkolási (főleg Budapesten) és megközelítési lehetőségek vannak , és az épületen belül mennyire nehéz megközelíteni az irodát. Az irodaköltöztetés összetettségét tekintve érdemes mindenképp kollégánk segítségét kérnie, aki előre egyeztetett időpontban 30-60 perc alatt felméri az irodaköltöztetéshez szükséges részleteket. Ez alapján tudunk meghatározni hány költöztetőre és teherautóra van szükség, és így részletes költöztetés árat tudunk adni cégének.

Költetetés Budapesten

Vélemények budapesti irodaköltöztetéseinkről

„Családi vállalkozásunk költözött nagyobb budapesti telephelyre. Nem csak az iroda, hanem sok gyártáshoz használt eszközt is költöztetni kellett. Köszönjük a sok munkát és a rugalmas hozzáállást az irodaköltözés során.

H. László (Irodaköltözés Budapest)

“Költöztető céget keresett cégünk budapesti irodaköltöztetéshez. Az előzetes helyszíni felmérés után pontos elmondták, hogyan fog történni a költöztetés. Az irodánk elköltöztetése sikeresen határidőre elkészült és elégedettek voltunk a végeredménnyel.”

P. Alexandra (Irodaköltöztetés Budapest)

„Köszönjük az irodánk költöztetésében való közreműködést. Nagyon elégedettek vagyunk a céggel.”

Csaba (Irodaköltöztetés Budapest)

Hívjon minket!

Hívjon minket bizalommal a budapesti iroda költöztetéshez. Kérjen ingyenes helyszíni felmérést telefonon!

Segíthetünk? Kérjen ingyenes felmérést irodaköltöztetéshez


    Igen, szeretnék helyszíni felmérést!Nem, köszönöm.


    Igen, vannakNem vagyok beteg, nincsenek COVID-19-re utaló tüneteim