Költöztetés vidékre gyorsan és egyszerűen

Teljes körű költöztetés vidékre garanciával

Költetetés Budapesten Ingyenes felméréssel

0 Ft felmérési díj

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk vidéki költöztetés előtt

Költetetés Budapesten gyorsan és egyszerűen

Olcsó & Gyors

Olcsó és Gyors vidéki költöztetés. Kérjen árajánlatot most!

Költetetés Budapesten

Rugalmas és szakképzett költöztetők

Rugalmas költöztetőink megoldanak minden esetleges problémát

Költetetés Budapesten - Teljes körű garanciával

100% garancia

Költöztető cégünk 100% garanciát vállalunk vidéki költöztetés során

Költöztetés vidékre

Vidéki költöztetést is vállal cégünk gyorsan és költséghatékonyan

Vidéki költöztetés gyorsan és költséghatékonyan több éves tapasztalattal. Ha Budapestről vagy nagyvárosból szeretnénk vidékre költözni, akkor cégünk kiváló választás lesz. A vidéki költöztetés során teljes körű garanciát tudunk vállalni az ingóságokra. Kollégáink extra körültekintéssel szállítják el bútorait és egyéb értéktárgyait.

Ha a költöztetés napján szükség van még csomagolásra, akkor mi ehhez tudunk biztosítani profi csomagoló eszközöket. A profi csomagolás másik előnye, hogy több dolgot tudunk elszállítani egy fordulóra, ami Önnek is pénzmegtakarítás.

Költöztető cégünk ezenkívül nemzetközi költöztetéssel, budapesti költöztetéssel, bútorszállítással, tehertaxizással is foglalkozik. Ha lakásából vagy családi házából szeretne költöztetést Budapesten, akkor ajánljuk figyelmébe budapesti költöztetési szolgáltatásunkat.

Dobozolási & csomagolási tippek vidéki költöztetéshez

  • Használjon egyforma nagyságú dobozokat, amivel a pakolási kapacitás megnő.
  • Használjon nagyobb teherbírású dobozokat, mivel a dobozokat egymásra kell majd helyezni a teherautóban.
  • Minden dobozt kellően figyelmességgel zárjon le, és címkézze fel filccel, illetve a vidéki költöztetés során érdemes beszámozni, egy olyan jelölési rendszert használni, ami egyértelművé teszi, hogy az új lakáson belül hova kerüljön. Ehhez jó ötlet lehet az új ház melyik szobájába kell majd tenni a dobozt.

Költöztetés vidékre

Költöztetés vidékre néha nehézkes lehet a rossz utak, nehéz megközelítés miatt, néha pedig épp hogy könnyebb, mint Budapesten a költöztetés. Legtöbb esetben bútorokat, számítógépeket, szekrényeket, székeket, virágokat, antik tárgyak, páncélszekrény szállítását és néhány esetben hangszereket, mint pl. zongorát is szállítani kell az új helyszínre.

Előzetesen mérje fel, hogy melyik ingóságból hány darab van, ezek közül hány antik tárgy (ezen tárgyak csomagolása még fontosabb), illetve mennyi a 100 kg feletti tárgy. Érdemes végigjárnia az összes szobát és feljegyzetelni minél részletesebben a szállítandó ingóságokat. Ha ezt nem szeretné elvégezni, akkor keressen minket bizalommal és költöztető kollégánk egy ingyenes helyszíni felmérés keretében segít Önnek.

Költetetés Budapesten

Költöztetés vidékre vélemények

„Költözni szerettünk volna vidékre, de alig találtunk valakit, aki elvállalta. Köszönjük Laci a gyors és profi költöztetést!”

K. Dávid (Költöztetés vidékre)

“Budapestről költöztünk vidékre. A WTF költöztetők segítségével ez szörnyen egyszerű volt!”

D. Gabi (Költöztetés vidékre)

„Neten találtuk őket és minden rendben volt a költöztetés közben. Gyorsan kaptunk időpontot, amit végül kérésünkre sikerült áttenni még, szóval rugalmas csapat! Köszönjük!”

G. Roland (Költöztetés vidékre)

Hívjon minket!

Költöztetés vidékre – Hívjon minket bizalommal! Kérjen ingyenes helyszíni felmérést telefonon!

Segíthetünk? Kérjen ingyenes felmérést vidéki költöztetéshez!


    Igen, vannakNem vagyok beteg, nincsenek COVID-19-re utaló tüneteim